Dětská kolekce povlečení - část 3

Novinky leden 2022

V předchozích článcích jsme Vám představili dosavadní dětskou kolekci, kterou jste u nás mohli zakoupit. V novém roce však dorazilo nové zboží s krásnými dětskými motivy, které bychom Vám rádi opět trochu blíže představili.

Na našem e-shopu lze vybrat z následujících kategorií dětského povlečení:

  • Oblíbené sporty a aktivity. 
  • Zvířátka.
  • Pro nejmenší.
  • Pohádkové postavy.

Pojďme se tedy vrhnout na novinky v těchto kategoriích:

1) Oblíbené aktivity

Stavění hradů, zámků, paláců nebo garáží z barevných kostiček je libůstkou téměř každého dítěte. Pokud mezi obdivovatele těchto nápaditých stavebnic patří i Vaše děti, určitě je potěší v záplavě barevných kostiček i usínat.

2) Zvířatka

Něco nám říká, že nenajdeme na světě děťátko, které by nemilovalo tolik krásné a mnohdy záhadné němé tváře. Spoustu zvířátek jsme Vám již představili. V tomto článku Vás vezmeme na divoký africký kontinent i do tajuplné Asie. Je libo žirafa se svým pověstným dlouhým krkem nebo 5 tunový kamarád v podobě slona?  Zelený plaz ze Saudské Arábie zas bude zdobit pokojík malého herpetologa – a že i takových milovníků plazů mezi námi existuje mnoho.

 

 

3) Stroje

V této kategorii sice žádné novinky nemáme, ale můžete si prohlédnout naši dosavadní kolekci dětského povlečení a vybrat z traktorů, bagrů, vrtulníku či válečného tanku.

4) Pro nejmenší

Pro nejmenší máme do malých postýlek připraveno spoustu krásných motivů se zvířátky. Celý výběr najdete na stránce našeho e-shopu v záložce povlečení do postýlky.

 

5) Pohádkové postavy

Kdo by neznal černého králíčka Binga nebo roztomilou psí partu z pohádky Tlapková patrola? U nás vyberete motiv, ať už máte doma holčičku či chlapečka.

 

 

A pro větší děti (či dospělé), kteří nedají dopustit na chlapce s jizvou na čele ve tvaru blesku, který neváhá se svými kamarády zachránit kouzelnický svět před zlověstným a nechvalně proslulým čarodějem Voldemortem, máme nově na e-shopu i motiv Harryho Pottera.