Vánoce 2022 u BESU

Blíží se k nám jedno z nejkrásnějších období – období klidu a míru, zasněžených krajin, teplého kakaa, voňavého cukroví, rozzářených dětských očí a pohádek. Blíží se k nám čas vánoční. Čas, kdy se alespoň na chvíli lidé zastaví a užívají si rodinnou atmosféru během svátečních dnů.

V dnešním článku Vám představíme produkty s vánočním motivem, které jsou dostupné na našem e-shopu B.E.S. Petrovice.

 

Vánoční povlečení Vás nadchne svou praktičností a kvalitou. Toto povlečení je v prvotřídní kvalitě a bude se Vám v něm klidně a pohodlně spát. Povlečení je vyrobeno v Česku a ručně šité v naší fabrice v Petrovicích u Sedlčan.

Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% česané bavlny Renforcé. Tato česaná bavlna se vyznačuje jemností a lehkostí, zároveň je velice pevným a odolným materiálem, který můžete využívat celoročně. Povlečení se vyrábí v nesrážlivé úpravě, což určitě v praxi oceníte.

 

       

Benefity českého bavlněného povlečení:

  • gramáž 120 g/m2,
  • dlouhá životnost a stálobarevnost,
  • barvy nevyblednou ani po častějším praní,
  • zapínání na zip ušetří práci při převlékání,
  • povlečení zakoupíte v sadě s jedním povlakem na polštář 70 × 90 cm a jedním povlakem na peřinu 140 × 200 cm.

 Náš tip pro snadnou údržbu a dlouhou životnost povlečení:

  • před prvním použitím povlečení důkladně vyperte na 60 °C,
  • ložní povlečení perte odděleně, vždy naruby se zavřeným zipem,
  • použijte prací prášek na barevné prádlo,
  • po vyprání povlečení zvolte šetrné odstředění,
  • povlečení můžete sušit na intenzitu "vlhké k žehlení",

 

Dekorační polštářky s motivy Vánoc dokáží navodit vánoční atmosféru na první pohled. A je jedno, zda je použijete klasicky na pohovku či v ložnici nebo v dětském pokoji.

Na našem e-shopu si můžete vybrat z několika barevných variant a motivů.

Vánoční dekorační polštářek, o rozměru 45 × 45 cm, skvěle doplní každý interiér a navodí tu správnou vánoční atmosféru. Vysoce kvalitní tkanina pochází z Itálie od mistrů dekoračních látek a získá si Vás nejen svojí pevností, kvalitou, stálobarevností, ale i úžasně příjemným pocitem na dotyk. 

Materiál je zdravotně nezávadný (Öko-Tex Standard certifikát), potah je tvořen ze 70 % bavlnou a z 30 % polyesterem, výplň je 100% duté vlákno.

 

Tyto deky jsou jedním z našich nejoblíbenějších produktů a tak z našeho e-shopu mizí rychlostí blesku. Pokud nestihnete ulovit tento vánoční motiv, v záloze máme ještě stejně hebké a příjemné deky s dalšími nadčasovými motivy, které krásně doplní Váš interiér bez ohledu na to, zda je čas vánoční či nikoli.

 Tyto deky jsou neuvěřitelně hebké, měkké a příjemné na dotek jako plyšový medvídek. Deky jsou ideálním společníkem pro podzimní i zimní odpočinek. Zahřejí u televize, ale i při posezení venku. Pokud nebudete chtít zrovna odpočívat, můžete tyto deky využít jako přehoz přes postel nebo gauč. Vánoční deky jsou dodávané v dárkovém balení, takže jsou i skvělým tipem na vánoční dárek pro Vaše blízké.

        

 

Kulatý koberec pod vánoční stromeček, o průměru 100 cm, z obyčejného stromku udělá moderní a luxusní vánoční stromeček. A navíc má i praktickou funkci, chrání podlahu před padajícím jehličím a pryskyřičnými skvrnami.